2014 LYS Sonuçları

LYS Tercih Sonuçları
0 84

2014 LYS Sonuçları açıklandı. 2014 ÖSYS Sonuçları açıklandı. Sonucunuzu öğrenmek için yazıyı okuyabilirsiniz. Sonucunuzu öğrenmek için arama motoru google ösym sonuç , lys sonuç , ösym sonuç sorgulama , lys sonuç sorgulama ,  2014 lys sonuç , 2014 ösys sonuç , gibi aramalarla bulabilirsiniz.

Tüm lise son ve mezun öğrencilerin şu sıralar tek sorusu 014 ÖSYM / LYS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? 2014 ÖSYM LYS Sınavı Tercihleri Ne Zaman Açıklanacak? LYS 2014 Tercih Sonuçları Açıklandı mı? LYS Yerleştirme Sonuçları Belli Oldu Mu? Acaba nereye hangi üniversiteye gideceğim? LYS tercih süresi 7 temmuz 0:00 itibariyle başlamış 17 temmuz 23:59 itibariyle son bulmuş ve milyonlarca öğrenci üniversite için tercihlerini yapmışlardı. Artık onlar için tatlı bir merak ve bekleme başladı.

LYS Tercih Sonuçları
LYS Tercih Sonuçları

Sınav açıklandığı an öğrenciler TC Kimlik numaraları ve ÖSYM şifreleri ile hemen bilgisayar internet başına koşturacak. Peki nasıl LYS Tercih sonucumu öğrenirim derseniz arama motoru google’a 2014 LYS sonuç, 2014 LYS sonuçları veya LYS sonuç , LYS sonuçları yazarsanız ösym’nin kendi sayfasından ulaşmış olacaksınız.

Kazanan öğrenciler için önemli bir haberde kazandıkları üniversiteler için kayıt tarihleri açıklandı ve bu tarihler 1-5 eylül olacak. O vakitler arasıdan kayıtlarınızı yaptırmanız gerekir. Tercihen 2. veya 3. gün kayıt yaptırmaya gitmeniz sizin yararınıza olacaktır çünkü ilk ve son gün inanılmaz bir yığılma oluyor.деревянный дом дизайнинтернет магазин парфюмерии дешево

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.